RESTAVRACIJA CENTER, Alpska 56, 4248 Lesce

RESEVATIONS & INTEREST - REZERVACIJE & INTERES


POVEZAVA NA FOTO ZEMLJEVID  - 

Kontaktna oseba: Gluščič Miha  -  tel.: 04 531 80 76
 
HOME PAGE:
www.restavracija-center.com

Odprto: vsak dan od 9h do 23h ure. zaprto: torek

Restavracija Center se nahaja na obrobju mesta v bližini glavne ceste Jesenice - Ljubljana. Veliko poti vodi do naše Restavracije. Lepo urejeno parkirišče lahko sprejme osebne avtomobile in avtobuse.

V poletnem in spomladanskem času lahko posedite tudi na kriti terasi s katere vam pogled na jug seže na Jelovico, pogled na zahod na prelepe Julijske Alpe in Triglav in na severu se razprostira mogočni Stol. Ob terasi so postavljena otroška igrala, kjer se lahko pozabavajo tudi vaši otroci.

 
DOGODKI IN PRIREDITVE - EVENTS

21.05.2016, POHOD NA SANKAŠKO KOČO:
SANKAŠKA KOČA, Rodine 81, 4272 Žirovnica - AKTUALNO: FACEBOOK - več info dobite na gsm: 041 665 895
 


UGODNOSTI IN POPUSTI - DISCOUNTS
 

 
 


 
 
Prostora v restavraciji ne manjka. Posamezne skupine lahko sprejememo v manjših in večjih prostorih, lahko pa celotno restavracijo spremenimo v prijeten prostor, v katerem lahko sprejmemo tudi do 200 gostov.
Vsako leto priredimo zabavo za Martinovo in praznovanje Pustne sobote s pustnimi maskami in seveda tudi tradicionalni pokop pusta na pepelnico.
 
 


 
 
Uigrana ekipa Centra ima veliko izkušenj. Gostili smo posameznike, družine in skupine. Ponosni smo na dejstvo, da pri nas veliko mladoporočencev proslavi svojo poroko, ob dobri kuhinji se nam vedno radi pridružijo ljudje, ki bi radi proslavili svoje obletnice v prijetnem ambientu, ko se življenje začne ali konča, ko je dogodek takšen ali drugačen, takrat se ljudje zbero v Centru.
V naši bližini je mnogo izletniških točk, ki jih lahko obiščete: Kamp Šobec, Bled in njegove zanimivosti, ogled letališča ali popoldanski polet z letalom, kratke planinske ture (Sv. Peter v Begunjah).
 
 


I FEEL FREE FREETIME.si