HOTEL ZVEZDA, Trg zmage 8, 9000 Murska Sobota   FACEBOOK

 POVEZAVA NA FOTO ZEMLJEVID

 
Direktorica: Sabina Gregorinčič
Restavracija, kuhinja Zvezda ter naročila hrane
Recepcija hotela Zvezda
tel.: 02 539 15 70, gsm: 031 784 536
tel.: 02 539 15 70
tel.: 02 539 15 73
 
HOME PAGE: www.hotel-zvezda.si          RESEVATIONS & INTEREST - REZERVACIJE & INTERES

DOGODKI IN PRIREDITVE - EVENTS

 


UGODNOSTI IN POPUSTI - DISCOUNTS
 

 

PREDSTAVITEV:
HIŠA BOGATE PONUDBE V OSRČJU POMURJA: Prav gotovo vas je pot že kdaj zanesla v severovzhodni del Slovenije, kjer se stikata prekmurska ravnica in prelepo Goričko. Dobrodošli v Murski Soboti, v kompleksu Zvezda, ki predstavlja: restavracijo in pivnico, salon Murska Republika, pivovarno ter hotel Zvezda***.
Kompleks Zvezda se nahaja v samem središču mesta Murska Sobota in je tradicionalno stičišče domačinov kakor tudi idealno izhodišče za poslovneže, izletnike ter turiste. V prijetnem ambientu restavracije in pivnice nudimo bogato ponudbo tradicionalnih prekmurskih jedi, kakor tudi dnevno ponudbo malic, kosil in ostalih jedi po naročilu. V spomladanskih in poletnih mesecih boste lahko uživali v razkošju letnega vrta, v senci stoletnih kostanjev, kjer vam bomo postregli z našo celotno gostinsko ponudbo.
Poskrbeli bomo za prijetno in sproščeno vzdušje v sklopu poslovnega in prireditvenega dela kompleksa - Salon Murska Republika, po napornem delovniku ali izletu v bližnjo ter daljno okolico pa si boste lahko odpočili v sodobno opremljenih sobah v celoti prenovljenega hotela Zvezda***

 
 

Edinstven prostor za edinstveno priložnost: Iščete prostor za počastitev svojega rojstnega dne, obletnice ali iščete prostor za poslovna srečanja? Vabimo vas, da izberete edinstven prostor - Salon Murska Republika. V prijetnem ambientu salona, ki sprejme kapacieteto do 60 oseb vam bomo postregli z našo celotno gostinsko ponudbo po vaših željah. Za poslovna srečanja in seminarje pripravimo postavitev po vaših željah.
Ob koriščenju naših gostinskih uslug vam nudimo uporabo prostora brezplačno!

PRIDIH DOMAČNOSTI:
Dobrodošli v restavraciji Zvezda. V prijetnem ambientu prenovljene restavracije vam nudimo dnevno ponudbo malic, kosil, domačih jedi (bograč, vampi, golaž ...), kakor tudi ostalih jedi po naročilu. Restavracija je kot nalašč primerna tudi za družabna in poslovna srečanja (birme, obhajila, rojstni dnevi, abrahami,...) s kapaciteto do 130 oseb. Del restavracije s kapaciteto do 50 oseb se lahko loči od glavnega dela restavracije za različne namene. Zvezdina kuhinja posluje ves čas znotraj odpiralnega časa.

Nudimo vam dnevne malice, kosila, študentska kosila, pestra izbira solat in pizz.

 
 

PIVO, PIVSKA PONEV, BOGRAČ:
V pivnici nudimo bogato ponudbo tradicionalnih prekmurskih jedi, dnevno ponudbo malic, kosil in ostalih jedi po naročilu.

NAJ VAS OČARA NOTRANJOST: Legendarni hotel soboški hotel Dobray iz leta 1910, ki so ga kasneje preimenovali v hotel Zvezda, je bil v različnih zgodovinskih obdobjih središče družabnega in političnega življenja. Po temeljiti obnovi v letu 2006 je bil ponovno odprt kot depandansa hotela z imenom Dobray. Prvič po temeljiti obnovi v aprilu 2009 odpira svoja vrata kot samostojen hotel pod imenom "hotel Zvezda". Notrajnost hotela je stilsko opremljena z masivnim pohištvom v bidermajer stilu. Sobe so razporejene v treh etažah, ki se razlikujejo med seboj v rdeči, zeleni ter modri barvi tapisonov... Na dvorišču hotela se nahaja parkirišče, preko katerega je hotel povezan z recepcijo in centralno stavbo z restavracijo ter pivnico Zvezda...
Sodobno opremljen hotel Zvezda vam nudi možnost namestitve v prenovljenih sobah, ki so opremljene: s kopalnico, SAT TV, klima napravo (lastna regulacija temperature ogrevanja in hlajenja), telefonom, brezplačnim dostopom do interneta, SAT TV in mini bar. Nekatere sobe imajo balkon.

V hotelu je na voljo:
- 12 dvoposteljnih sob (francoska ležišča) - 12 dvoposteljnih sob (ločena ležišča) - tri družinske sobe (francosko ležišče + dodatno ležišče)
- 3 enoposteljne sobe - vse sobe se lahko koristijo tudi kot enoposteljne

I FEEL FREE FREETIME.si