GOSTILNA PRI MARI, Dantejeva ulica 17, 6330 Piran   POVEZAVA NA ZEMLJEVID

RESEVATIONS & INTEREST - REZERVACIJE & INTERES  -  DOGODKI IN PRIREDITVE - EVENTS

Kontaktna oseba: Tomaž in Mara De Angeli Mencinger   Tel.: 05 673 473 5   Gsm: 041 616 488

HOME PAGE: 
www.primari-piran.com    urnik: 12h - 16h, 18h - 22h, ponedeljek zaprto
 

 
 

PREDSTAVITEV:
Gostlna "Pri Mari" im letos že 14 letno tradicijo.
Odlično hrano pripravlja najin sin Marco, ki se je kuhanja učil v Trstu
Nudimo tudi namestitev v lastnih apartmanih


PONUDBA: tradicionalne primorske in beneške ribje in mesne jedi ter Marine posebnosti kot: marinirane sardele, Piranska ribiška juha, domači njoki z rukolo in pršutom, rižota s škampovimi repki v žefranu, pikantne testenine s kalamari, rezanci s tartufi, ribji file z jurčki, file sveže tune na rukoli, orada z zelišči v lastnem soku, file morskega psa v omaki s polento, španska rižota z morskih sadežev in mesa Paella, po predhodnem naročilu pa še hobotnica pod peko z zelenjavo, divji brancin pečen v soli, živi jastog po želji, ostrige in dondoli.

O NAS: Ena redkih družinskih gostiln v Piranu. Mara jo je odprla pred več kot sedmimi leti, ko je nekaj let po prihodu iz Benetk našla primeren lokal za nov poskus samostojne dejavnosti.
Opremila jo je v originalnem starem stilu revne umetnosti (arte povera) v njej pa ponuja sproti pripravljene jedi po lastnih, primorskih in beneških receptih. Tudi z lokalnimi ribiči se dobro razume, saj jim oštir Tomaž rad postreže z dobro kapljico domačega vina, medtem ko tehta ribe iz piranskega zaliva, ki jih Mara dobro pripravi in takoj ponudi svojim gostom.
Gosti od tu in tam se k Mari radi vračajo, saj se tu res dobro počutijo zaradi tradicionalnega gostoljubja, privlačnega ozračja obmorske gostilne, pristne in z ljubeznijo pripravljene hrane in prave mere profesionalnosti, ki lahko zadovolji tudi zahtevnejšega gosta.

 

 APARTMA:

Da se boste v Piranu lahko ustavili več časa in si v miru ogledali to majhno, staro pristaniško mesto, vam poleg odlično pripravljenih jedi v naši gostilni Pri Mari nudimo tudi prenočišče v apartmaju.

Apartma se nahaja v neposredni bližini naše gostilne in morja. Tako lahko čez dan naredite tudi kakšen skok v morje, zvečer pa uživate v romantičnih sprehodih po obali.


 

 

 I FEEL FREE FREETIME.si