KAZALO RECEPTOV GLAVNA STRAN FREETIME  
 
Naziv jedi: GOVEJI KARPAČO NA RUKOLI      
 

Postopek:
Meso natančno premažemo z gorčico in ga na oljčnem olju hitro popečemo z vseh strani, da lepo zakrkne. Postavimo ga v pekač in pri 180 st. pečemo cca 50 min. Meso ohladimo.
Na pladenj postavimo rukolo, hladno meso narežemo na tanke rezine, ki jih zlagamo na rukolo. Meso posolimo, popramo, pokapljamo z limonovim sokom in z balzamičnim kisom, čez vse grobo naribamo ali še boljše kar z lupilnikom narežemo parmezan.

 

Sestavine:
1 kg angleškega rostbifa
Gorčica
Oljčno Olje
Limona
Rukola
Parmezan

 

 
FREETIME KUHARSKI RECEPTI - martina@freetime.si  - Recepti gostinskih lokalov, restavracij, gostiln, hotelov in kmečkih turizmov.

I FEEL FREE FREETIME.si