HIŠA POSEBNE SORTE, Kodreti 15, 6222 Štanjel   POVEZAVA NA ZEMLJEVID
 

 
RESEVATIONS & INTEREST - REZERVACIJE & INTERES


Kontaktna oseba: Vid Sorta    Tel.: 05 769 00 00, Gsm: 041 728 619, Fax: 05 769 10 90

HOME PAGE: www.sorta.si   
DOGODKI IN PRIREDITVE - EVENTS


UGODNOSTI IN POPUSTI - DISCOUNTS
 

 

PREDSTAVITEV:

.::SESTANKI IN POSLOVNA SREČANJA::.
Za strokovne sestanke, poslovna srečanja, kolegije ali konference Vam nudimo tudi zelo prijeten klimatiziran prostor. Na voljo Vam je tudi v dopoldanskem času. V drugačnem in mirnem okolju je prisotna večja zbranost, zato se lahko s sodelavci ali poslovnimi partnerji, brez običajnih vsakodnevnih motečih dejavnikov sklenete najboljše odločitve. Prostor je namenjen tudi za sprejemanje planov, poročil in odločitev o Vašem delu. Za najem prostora se lahko odločijo tudi razna društva za letne zbore svojih članov. Hkrati je izbrani čas pri nas priložnost za timsko delo, ki je za uspeh nujno potrebno. Prepričani smo, da bo v naših prostorih poslovni stisk roke imel še poseben pomen. Dodatno vrednost uspešno sklenjenim dogovorom pa doda tudi naša izbrana hrana in pijača.
 

 
 
 


.::HRAM IN VINARJI::. V prostorih naše hiše Vam nudimo tudi manjši velban prostor - hram. Namenili smo ga Vam za degustacije naših domačih vin in vin drugih vinarjev, ki se bodo ob dišeči ročno rezani rezini posušenega domačega pršuta, prijetno zlila z prostorom. Prostor je zaprtega tipa, tako da Vas naši ostali gostje, pri vaših občutkih, ne motijo.

.::VODENI POHODI IN OGLEDI::. Hišo posebne sorte obdaja čudovita zelena narava in kulturne znamenitosti, ki jih je vsekakor vredno raziskati in se mimo njih sprehoditi. Za Vas smo pripravili enodnevne peš izlete, na katerih Vas bodo spremljali vinogradi, potočki in svež gozdni zrak. Izlet je primeren tako za manjše kot za večje skupine, prilagodili pa ga bomo glede na starost in fizično pripravljenost udeležencev. Ob prihodu pred Hišo posebne sorte Vas bo najprej pričakal prigrizek ter pijača dobrodošlica, ki Vam bo dala moči za pohod. Najprej si bomo ogledali vaške znamenitosti, potem nas bo pot vodila mimo raznih naravnih in kulturnih točk proti prej dogovorjenemu cilju, ki je lahko bodisi tabor na Erzelju, bodisi tipična zaščitena primorska vasica Goče, oziroma Štanjel ali Kobdilj. Na »letečem« cilju Vas bomo postregli z dobrotami iz naše piknik košare, ter se nato odpravili nazaj proti Hiši posebne sorte. Ob povratku ter osvežitvi, dan zaključite z večernim slavjem, del katerega je lahko tudi nastop ženskega terceta s primorskimi ljudskimi pesmimi. Organiziramo lahko tudi vodene oglede lokalnih znamenitosti ter še neodkritih biserov kulturne in naravne dediščine.

.::MASAŽE IN TERAPIJE::. ROČNA MASAŽA CELEGA TELESA, ROČNA MASAŽA »PLUS«, TERAPEVTSKA MASAŽA HRBTA, ROČNA MASAŽA NOG, PROGRAM »TEŽKE NOGE«, REFLEKSNA MASAŽA STOPAL, MASAŽA OBRAZA, INDIJSKA MASAŽA GLAVE, KLINIČNA AROMATERAPIJA, ANTISTRESNI PROGRAM, PROGRAM ZA RAZTRUPLJEVANJE, ANTICELULITNI PROGRAM

.::BOWNOVA TERAPIJA::. INDIKACIJE: problemi v vseh mehkih tkivih, športne in ostale poškodbe, bolečine v hrbtenici, glavoboli, migrene, motnje v dihalnem, prebavnem, reprodukcijskem in hormonskem sistemu, akutna in kronična utrujenost, med nosečnostjo, porodom, po porodu, dojenčki (nemir, kolika), rehabilitacija po operacijah, mehčanje brazgotin, kot preventiva, sprostitev in kontrola stresa.

.::CENTER ZA SISTEMSKO MEDICINO::. Naš pristop k zdravljenju.

.::HOLISTIČNA MEDICINA::. Znanstven pristop k zdravljenju bolezni.
 

 
         

I FEEL FREE FREETIME.si