TURISTIČNA PROMOCIJA SLOVENIJE V ITALIJI  

 

 
 
 

PONUDBA ZA OBJAVO POPUSTOV IN UGODNOSTI V SLOVENSKEM TURIZMU ZA LETO 2020

ADRIAGRAF d.o.o., Slovenija
Mobile SI: 00386 (0)40 785 881, 00386 (0)41 757 814, Mobile. IT: 0039 366 8230 914
Martina: E-mail: latuavia.at@gmail.com – Boris: latuavia.eu@gmail.com

V povezavi z napovedanimi turističnimi boni, vam omogočamo vašo objavo popustov in ugodnosti, katere bi morda vi lahko ponudili svojim potencialnim gostom. V ta namen pripravljamo informativno bazo popustov za vse ponudnike turističnih storitev iz celotne Slovenije.
Težko si predstavljamo, da bi ljudje, kateri so finančno šibkejši lahko odšli na krajši ali daljši dopust v okviru obstoječih visokih cen.
Zaradi tega mislimo, da pretežni del finančno šibkejših nikakor ne bo koristilo teh turističnih bonov.

Prepričani smo, da v kolikor bi ponudniki turističnih storitev znatno znižali cene nočitev, bi tako pridobili precej več svojih gostov.

V našem turističnem portalu www.FREETIME.si boste lahko objavljeni z vsemi vašimi podatki in vašo ponudbo, višino popustov in ugodnosti za posamezne storitve. Vsem sodelujočim bomo naredili povezavo na vašo domačo stran ali pa vam jo izdelali po ugodni ceni, v kolikor le te še nimate ali pa jo želite obnoviti. Vsebine z vašimi popusti bomo opremili še z GOOGLE zemljevidom, E-maili, telefonske številke in vse potrebne podatke, katere nam boste posredovali. Cena te naše storitve je zgolj simbolična, 10,00 evro.

Ta vaša objava bo predstavljena v našem gostinsko turističnem portalu www.FREETIME.si.
Celotno Slovenijo bomo opozorili na to našo bazo s popusti na vseh družbenih omrežjih in obstoječih skupinah v katerih se ljudje zbirajo z različnimi motivi in vsebinami.
Zagotavljamo vam, da imamo velik domet obveščanja in da bo vaša informacija o vaših storitvah, ugodnostih in popustih našla sleherno mesto ter zbudila interes, da vas gostje tudi obiščejo.
Pošljite nam po E-mailu vašo ponudbo ter ugodnosti in popuste, katere lahko ponudite vašim potencialnim gostom.
Na našem portalu www.FREETIME.si lahko objavljate kakršne koli popuste, tudi če imate samo gostinsko ponudbo, pizzerio ali katero koli drugo storitev.

 
 
 
I FEEL FREE FREETIME.si