GOSTILNA PEKEL, Ohonica 22, 1353 Borovnica (CLICK ON PICTURE) - HOME PAGE: www.pekel.si

Matjaž Mazi   tel.: 01 754 61 24, tel.: 01 754 70 00, gsm: 040 329 932 - POVEZAVA NA ZEMLJEVID
     
     

Gostilna Pekel se nahaja na dnu soteske Pekel pri Borovnici, le dobrih 15 minut od Vrhnike. Peljete se skozi Bistro kjer je Tehniški muzej Slovenije, do Borovnice, nato po označeni poti do Ohonice, kjer se pričenja vstop v sotesko. Tu vas prijazno pozdravi tabla z napisom: »Dobrodošli pred Peklom. Soteska Pekel, kjer je naš mali raj, je od Ljubljane oddaljena le 25 minut. Voda mogočnih slapov nas v vročih poletnih dneh prijetno ohladi in pomirja po napornem dnevu, pozimi pa nas razvaja v svoji lepoti. Do prekrasnih slapov vodijo urejene poti tako, da se lahko povzpnemo in občudujemo neokrnjeno naravo. Morda imamo srečo in vidimo še katero od gozdnih živali.

   
     
     

Zakaj bi torej odlašali? Pobegnite pred mestnim vrvežem k nam, v Gostišče Pekel, z družinsko tradicijo od leta 1967, na dobro kosilo ali večerjo, morda sprehod po okolici ali ogled slapov.

Vsi ste dobrodošli! Iz Pekla boste odšli siti in zadovoljni. Na voljo je tudi bogat izbor vrhunskih vin iz Čila – Casillero del Diablo: Cabernet sauvignon, Merlot, Carmenere, Don Melchor, Reserva Privada in Sauvignon Blanc. Casillero del Diablo skriva v sebi tudi vinsko legendo, ki je stara več kot 100 let. Ustanovitelj Don Melchor je za sebe hranil le najboljše vrste in letnike vina in da bi odgnal morebitne nepovabljene »goste« v svojo klet, si je izmislil govorice, da v kleti prebiva hudič in od tod tudi ime Casillero del Diablo ali hudičeva klet.

     
     
  ... and music from Hell ! FREETIME TV
     

I FEEL FREE FREETIME.si